logo

Littlelizard.dk

DET ER OK AT VÆRE NYSGERRIG

Littlelizard - stofshop i aarhus til store og små.
Lille men hjertevarm stof webshop.

2021

Eksisteret siden

1.600

Følgere på Facebook

1

Ansatte

99%

Kundeservice engagement

littlelizard

Velkommen bag om min lille webshop. Jeg ønsker at du skal have den bedste shopping oplevelse i min lille hjertevame stofshop. Her er der ingen dumme sporøgsmål

Her på siden vil du kunne læse lidt om mig , og hvorfor jeg har lavet denne webshop. Der er så meget jeg gerne vil fortælle dig, men jeg vil prøve at gøre det kort.

Her på siden kan du finde en webshop og en masse gratis sy inspiration. Jeg synes at det skal være nemt og tilgængeligt at lære at sy.

Mine drømme om webshoppen

KVALITET TIL SMÅ PRISER

Hvorfor skal alle de lækre stoffer altid være så dyre. Da jeg startede var jeg skrækslagende for at sy forkert. På su skulle jeg lede længe for, at finde noget som passede til min pengepung.

PERSONLIG KUNDESERVICE

Ja. Det er mig som pakker, svare på dine dejlige spørgsmål, holder ordren på webshoppen, køber ind o.s.v. For nogle vil det lyde stressende men jeg nyder hele vejen fra start til slut. “Så kombardo”

HVAD SÅ MED MILIJØET

Jeg ønsker at både min indpakning og produkter er fri for de værste kemikalier. hvert år har jeg lært noget nyt som, jeg brug til at komme tætter på målet.

LEVERING OG FRAGT

Jeg bestræber mig på at få pakket inden for 24timer, og få sendt det efterfølgende. Jeg hader selv, at vente forlang tid, derfor gør jeg alt for at vælge de leverandør som kan lever hurtigst.

stofshop

Lidt om mig

“Livet er som at køre på cykel. For at holde balancen må man holde sig i bevægelse”

Når jeg ikke arbejder med denne skønne hobbi, bruge jeg min tid på en masse andre skønne ting.

  • Skolepædagog på fuldtid.
  • 3 skønne unger og en dejlig mand
  • Hundemor til 2
  • Fodboldtræner for lokalt damehold
  • Træner for to gymnastikhold i den lokale gymnastikforening.

min hverdag er travl men fantastisk- I kan tro at jeg svømmer som en fisk i vandet, når jeg har mange bolde i luften. Det skal også siges, at jeg har en god makker på hjemmefronten. 

Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig.

Med venlig hilsen Mia Hoffmann – Indehaver af Littlelizard.dk