logo

Littlelizard.dk

Kreativ Blog

Velkommen til min kreative sy blog!

kreative blog

Her finder du masser af inspiration til dine syprojekter, og jeg guider dig gerne trin for trin gennem processen.

Jeg elsker at udforske forskellige teknikker og materialer og dele mine erfaringer med andre syentusiaster. Her på bloggen finder du alt fra simple syvejledninger til mere avancerede mønstre og designs.

Jeg opdatere bloggen regelmæssigt med nye projekter og tips til at forbedre dine syfærdigheder. Så uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der noget for dig her.

Tak fordi du besøger min kreative sy blog, og jeg håber, at du finder masser af inspiration til dine syprojekter!

borderikit
Broderi

Broderikit til håndarbejde

de smukke blå nuancer der gav min et strejf af elegance uden at virker for gammeldags. lær at border let nu.

sy uden mønster
sy inspiration

sy en nederdel uden mønster

Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at komme i gang med at sy selv.
lær at sy en nederdel nu.

vask dine mertvare
Sy-guides

Metervare Magi: Sådan Plejer og Vasker du Dine Nyindkøbte Stoffer Bedst

Hej! Nu kan du sørge for, at dit syprojekt bliver en succes ved at forberede dig på en lille udfordring. Stoffer kan krympe, når de vaskes, men det er ikke noget at bekymre sig om! Nu ved du det, og du kan tage de rette forholdsregler og sikre, at dit stof vil forblive af samme størrelse som fra starten. Så vær ikke bange for at bruge dit yndlingsstof, fordi du er klar til at tage styringen og få perfektionen i dit projekt!