logo

Littlelizard.dk

Syning på Fast Track: Lær at Skabe Noget Unikt til Ham på Kun 20 Minutter

vil du lære at Sy noget til ham på 20 min ?, 
så nemt er det.

“Det er ikke altid nemt at, sy til andre. Men når det lykkes kan det ikke måles, hvordan det føles at give en hjemmelavet gave man selv er stolt af. Her på siden kan du nemt lære hvordan du kan sy noget til ham.” 

 lær at sy tøj til ham på 20 min, så nemt er det.  

Hvad synes han er sjovt ?

Her må du lige lægge dit hoved i blød? hvad kan han godt lide at lave i fritiden. eller er det måske noget som du godt kan lide. f.eks. hvis du nu går meget op i blomster kunne et par underdrenge med blomster også gå.  Det sikre valgt er også at holde sig ved traditionerne, jul, påske, halloween o.s.v.

i webshoppen kan du nemt finde noget lækkert jersey som kan dække dit behov. 

“Jep” jeg er ikke så god til at huske mærkedage. Jeg er en af de kvinder som lever meget i nuet, og en spontant opstået hyggedag betyder langt mere, end at min mand kommer med de klassiske blomster en gang om året. 

Heldigvis skulle jeg først møde omkring kl:10:00 så der var lige en mulighed for, at lavet noget personligt. Jeg har længe gerne ville lave noget til ham. Men med 3 unger der også gerne vil have hjemmesyet tøj i skaber, er han bare ikke den der råber højeste. ( måske er det meningen ). Men en lille skør gave kunne han altså ikke slippe for denne gange.?

Held i uheld kunne jeg faktisk går lidt op i traditionerne, når nu vi har været sammen i 2 år (bomulds bryllup).Så er det bare med at komme i gang.?

Hvis du selv kunne have lyst til at kaste dig ud i, at lave noget til ham er et par underdreng ikke det værste, at give dig i kast med. Jeg måtte dog flere gange lige ligge det op, så jeg fik fornemmelsen af, hvordan de forskellige stykker skulle sidde, så det kom til at ligene nogle bokseshorts inde jeg syede det sammen.

“og ja, jeg kunne også læse manualen til sådan en fætter, men det var min toldmodighed ikke lige til”

Jeg må indrømme at jeg er blevet til bidt af, at arbejde med herre mønster. Det er ikke noget jeg har beskæftiget mig meget med. Men når man nemt kan sy noget til han på 20 min, jah så er der ikke sidste gang at jeg kaster mig over dette projekt. 
sy noget til ham på 20 min

Mangle du stof til dette projekt kan du nemt finde det her :

lidt om Minikrea

Det er ikke så meget andet at sige end at her synes jeg størrelsen passer helt perfekt ud fra hvad min man ellers plejer at købe. så en XL i Minikrea passer meget godt med en XL i de andre almene herre tøj mærker.  

I børnetøjstørrelser oplever jeg, at de er meget lange i deres buksestørrelser. eller også har jeg nogle meget kortbenet børn, det kan jo også være tilfældet. Men det passer som realt meget fint de andre steder.  Men alt i alt synes jeg det er dejligt og billigt, at man hos minikrea køber flere mønstrestørrelser i en. 

Jeg glæder mig meget til at lave flere blogindlæg med det du nemt kan sy til ham på 20 min. imens du venter, kan du hygge dig med de andre gode emner. 

læs også

Del det nemt her:

Facebook
Pinterest
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg
Kategorier