logo

Littlelizard.dk

Hue step by step

Det skal du bruge Mønstrer Minikrea på hue eller et gratis hue mønster på nettet Symaskine eller overlocker Lækkert jersey stof Saks .

Køb den her : https://www.minikrea.dk/

Det skal du bruge Mønstrer Minikrea eller et gratis på nettet Symaskine eller overlocker Lækkert jersey stof Saks. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at lave nogle små projekter som kun lige tager en time eller to . Men i dette tilfælde jeg mene at du nem kan lave denne hue på under en time.

hue
hue

Så skal du klippe din nye Jersey hue.

Så skal vi i gang med at klippe . Mønstret skal ligge mod fold.. det betyder at det skal ligge til en foldet kant .

Denne hue vil når den er færdig være i to lag. her hjemme elsker mine unger jersey huer fordi de hverken klør eller er for varm. “Ja” og jeg elsker at lave den ud af de rester vi har. Der er ikke noget bedre end, at få så meget ud af et stykke stof som muligt. Jersey huer er komme for at bliver i min husstand.

klip ud, den ene sider er mod fol
læg mærke til at stykkeren hænger sammen

Så er vi klar til at sy : Først den lange side , så de små sider og til sidst syr vi toppen. Husk at tjekke at dit mønster på stoffet vender væk fra den top du syr. Den top du syr nu er det yderste lag af huen.

Gang i overlockeren

her ser ud hvor jeg samler toppen af huen, her er det godt lige at søger for at du syr den side du gerne vil have ud af først.

Hvis det er et mønstret stof som her kan det have stor betydning for udtrykket at du lige tager en dygindånding og får din hue til at vende korrekt

huens top

Hvis du bruger overlocker som jeg, skal du lige binde knude på enderne. Eller føre dem gennem syningen. Det kan du også de på de næste billeder , hvor jeg afslutter inderforet.

Så vender du huen om, og syr den sidste ende. Denne ende bliver inderforet og skal til sidste puttes ind i den anden.
så er du færdig.

hvis du har lyst må du meget gerne dele dette opslag med andre. Og hvis du har noget på hjertet må du meget geren komme med dine tanker i kommentar feltet.

Er du klar på dit næste projekt ? find ind fere af vore skønne step by step https://www.littlelizard.dk/category/sy-guides/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg
Kategorier