logo

Littlelizard.dk

Basis tøj let at sy 123

Jeg glæder mig meget til, at teste de her minikrea mønster af. Jeg regner stærkt med at de er så gode, at jeg kan lave en step by step til jer , så det er let at sy 

Jeg er særligt spændet på, hvordan mønstrene til T-shirt og busker fungerer i praksis. I disse mønstre er der en spænd fra 2år- xxl. Ligeledes går min tanker også på om de kan bruges til kvinder og teenagepiger, eller om udtrykket bliver for drenget. 

Men følge endelig med, eller skriv hvis du allerede har gjort dig nogle erfaringer. 

let at sy

Opdatering på Minikrea mønster

Så har jeg fået lavet lidt forskellige, nogle af billeder har du nok oplevede andre steder på siden , men jeg synes lige, at vi trængte en en opdatering.

Så her få du lidet mere info om hvordan det er gået med at teste de mønster som jeg fik hjem fra Minikrea. det kan lige fortælles at jeg på ingen måde er sponsoreret af Minikrea. Mønstret er købt og betalt fra egne lomme. du kan blandet andet finde dem her https://www.minikrea.dk/

 

T-shirt minikrea

Jeg her nu brug T-shirt mønstret en del og jeg synes det er et dejligt mønster at sy. det er nemt at følge og det kræver ikke den store tankevirksomhed, når man lige har prøvet det nogel gange .

Hvis du er nybegynder kan du jo lige kigge min step by step igennem https://www.littlelizard.dk/sy-selv-din-naeste-t-shirt/

Fordele:

  • Nem at læse og tegne af
  • Bruge ikke så meget stof
  • muligt at varierer i mønstret.

Ulemper

  • halskante måtte jeg gøre lidet mindre.

Du kan også lære mere joggingbukse mønstret

“Har du prøvet en 66340 sweatpants?

 Eller skal du til det, så kig lige med her, måske kan vi dele nogle erfaringer. For mig er Minikrea et alsidig mønster som jeg håber kan dække over mange af vores “bløde” bukser.

Alsidigt mønster og mange størrelser let at sy.

Jeg købte enlig dette mønster da det virkede meget alsidig. der var mange størrelser og man kunne regulere på længden, og med huset fuld at hurtig voksende yngel, tænkte jeg at dette minikrea mønster kunne bruge mange gange hjemme ved mig.

Min første oplevelse af mønstret .

Disse piratbukser er syet op i Isoli, så jeg havde en forventning om, at de ville blive mere kompakte i udtrykket frem for hvis jeg have syet i alm. sweatshirt stof. Det var min oplevelse at det var let at sy dem i Isoli, det betød ikke noget. 

Jeg fik målt min datter til 89cm høj, hun bliver snart 4 ,så jeg tænkte at det ville være fornuftigt, at sy dem i str. 104 når det nu også var til sommer…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg
Kategorier