logo

Littlelizard.dk

Minikrea sweatpants 66340 -Test af symønster

Har du prøvet en 66340 sweatpants?

 Eller skal du til det, så kig lige med her, måske kan vi dele nogle erfaringer. For mig er Minikrea et alsidig mønster som jeg håber kan dække over mange af vores “bløde” bukser.

Jeg købte enlig dette mønster da det virkede meget alsidig. der var mange størrelser og man kunne regulere på længden, og med huset fuld at hurtig voksende yngel, tænkte jeg at dette minikrea mønster kunne bruge mange gange hjemme ved mig.

Min første oplevelse af mønstret .

Disse piratbukser er syet op i isoli, så jeg havde en forventning om, at de ville blive mere kompakte i udtrykket frem for hvis jeg have syet i alm. sweatshirt stof.

Jeg fik målt min datter til 89cm høj, hun bliver snart 4 ,så jeg tænkte at det ville være fornuftigt, at sy dem i str. 104 når det nu også var til sommer.

Men jeg har erfare, at hun i hvert fald skal vokse 4-5 cm før det bliver til pirat bukser.

Løsning: hvis dine bukser er for lang så klip noget af  

Men alt i alt er det ikke sidste gange jeg vil sy et par bukser med dette mønster.

Min anmeldelse af minikra sweatpants 66340

Min vurdering fra 1-5 

  • Sværhedsgrad           1
  • Resultat / pasform    3
  • Pris/ stofforbrug        3
 
Jeg synes mønstret var let at arbejde med.  Mønstret passede ikke i størrelsen når jeg gik efter mit barns alder. De Piratbukserne jeg fik syet var næsten lige så lang som et par almindelige bukser. Det er selvfølgelig noget kan kan justere.  men ellers var pasformen oki. Jeg vil fremover vælge at sy et elastik indeni, under ribben for bedre pasform omkring maven.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg
Kategorier