logo

Littlelizard.dk

symønster print det selv. Det billige valg.

Har du prøvet det?… Stofbutikken har lukket og du står der og mangler et mønster til weekend. Et print selv symønstre er for mig den nemme vej til et brugbart mønstre uden leveringstid. Jeg elsker alle de finurlige arbejdsgang i det at skabe selv. Og print selv symønstre er for mig en hyggelig stund, hvor jeg lave noget andet end at sidde ved symaskinen.

symønster symønster[/caption]
Husk at gøre det til en hyggelig stund ,med god musik og en snack eller to.

Et godt sted at finde billige print det selv symønstre. https://altomhaandarbejde.dk/dk/webshop

Her kan du relativt nemt få tilsendt dine “print selv mønstre” til din e-mail. Her skal du downloade filen i linket og efterfølgende vælge at gennem mønstret digitalt eller printe det ud med det samme. Her kan det være svært at begrænse sig, og alt om håndarbejde har været flittig til at få lagt deres mønstre op i print slev shoppen.

Pshh. Jeg oplever ofte at de, har en gratis prøveperiode på en mdr. til nye kunder. Hvis du allerede abonnér på deres blade har du højtsandsynlig også adgang til deres print selv bibliotek. “

Når du åbner mønstret digitalt, kan du også se, hvor mange sider du skal udskrive. Det er klart en fordel at at kaste et nærme blik på deres oversigt.

print selv oversigt

 

overblik over sy-mønsterdele

Det kan godt virke lidt uoverskueligt at skulle printe 35 side i dette tilfælde, men det afhænder slevfølgelig af om du står og mangler et sy mønster på baby eller voksentøj.

Før jeg printer det 25 sider ud kan jeg bedste lide at printe en prøve ud først. ved de fleste sy mønster er der et kontrolfelt, som jeg hjælpe dit til at tjekke om du har printet i det rigtigt format. Og når man engang har gjort sig en bitter erfaring med at kasser 35 sider fordi kontrolfeltet ikke passe jah, så er man lidt mere forsigtigt næste gange. Heldigvis er mine børn ikke så kræsne hvad tegnepapir angår, så jeg har heldigvis kunne afsætte mine fejlprint relativt nemt.

print selv mønster

Tip:

Tjek altid dit kontrolfelt, før du printer det hele. Det kan spare dig for en delt papirspild.

Print i farver så du ikke skal holde styr på 10 forskellige går striber.”

Hav altid lidt goter tæt på dig det gøre opgaven sjover.”

Min fremgangsmåde er at sætte den sammen med tape, jeg har også hørt, og nogle der limer dem sammen. Men tape virker bedste for mig. Jeg kunne lige forestille mig hvilket rod det ville give, hvis skulle lime det hele sammen.

På hver side er det er tal, og tallene skal ligge ved siden af hinanden. Det er meget vigtigt her at nævne, at du ikke skal begynde at blande siderne i den rækkefølge, de er udskrevet i, det vil kun give dig mere arbejde. Der er også en lille trekant, der gerne skulle passe med den anden trekant. For at holde siderne sammen taper jeg både på siderne og i hjørnerne for at gøre dem mere flytbare til senere.

Når jeg har lagt det hele op, brug jeg alm. klare affaldssække til at tegne mit sy mønster på. Det er som oftest noget, vi har i huset. Men på sigt vil jeg gerne finde en lidt mere bæredygtig måde at tegne mine sy mønster på. Måske har du allerede et tip til det?


SÅ skal du lige finde den rette størrelse på dit symønster.

Her er det en fordel, hvis du printer i farve, så du ikke får 10 forskellige grå nuancer, du skal kigge efter. som du måske allerede har erfaret så kan Sy-mønstre være meget forskellige og for at finde den rette bliver du nød til lige at kaste et blik på størrelsesguiden.

 

Et rodet måleskema

Som du kan se er det ikke altid lige meget at finde den rigtigt størrelse. I dette tilfælde vil jeg gå efter str. M fordi jeg ved at jeg vil lave denne kjole af jersey. Skulle jeg nu lave den i fast stof ville jeg få problemer med hofteviden.

Når jeg har klippe mine mønsterdele ud, synes jeg, at det er rart at vedlægge frontbillede, så jeg hurtigt kan se, hvad det er for et mønster der ligger i plastiklommen . Resterne at papirmønstret bruger jeg til tegnepapir eller indkøbslister.

Så er jeg endelig klar til at komme i gang med mit næste sy projekt. Jeg glæder mig meget til at høre om dit projekt, og om du har gjort dig nogle erfaringen med at printe selv.

Med venlig hilsen Mia 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg
Kategorier