logo

Littlelizard.dk

Sy guide til spring 2022

Her får du en lille lækker sy guide i, at skabe dine egen mode. Jeg har samlet en masser lækkert sy inspiration til, at forsøde din sommer.

I dette indlæg kommer vi rundt om mine ynglings hjemmesider med inspiration så du kan nå at sy dig smart før det bliver sommer. Jeg har altid selv en hel masse planer for hvad der kunne være fedt at sy til mig selv. fordelen ved at skabe noget selv er at du kan tilpasse det til lige den du er. Her er der ingen grænser om du er tynd, høj, smal, lang benet, brede skylder og osv. Med denne guide til sy inspiration, behøver du ikke at tænke på om du har den rette kropsbygning, her kommer der nemlig en mangfoldig udgave af hvor jeg finder min inspiration henne.

nyd friheden til at gøre din stil personlig.

sy guide, Frygt ej, der er altid plads til en kjole til.

Lige nu er det gråt og kedeligt udenfor, vi har lige haft nogle få dage med sne. Men nu er de plaskvåde regnvejrsdage vendt tilbage. Så mine tanker er fløjet til et lunere og mildere vejr, hvor mine blege ben forhåbentligt kan komme tilbage til noget, der minder om hudfarve.

Skab din egen syguide og at planlægge næste sæson,

Nedenunder kan du finde noget af det, der har inspireret mig til næste sæson 2021. Det bliver forhåbentligt det År, hvor vi kan komme til, at se lidt mere til hinanden og nyde vores kreationer under åben himmel. Og nu hvor vi alligevel ikke kan være sammen, så kan vi da skabe noget hver for dig.

mere økologisk stof og kavaliet for pengene

Mere økologisk stof og kvalitet. ja tak.

For mit vedkommet er jeg meget optaget af, at får mere kvalitet for mine penge. Jeg vil derfor i fremtiden dykke mere ned i om de økologiske og GOTS- certificeret metervare. jeg har nok i en lag periode synes at det har været for dyrt at købe kvaltiet for hvad nu hvis jeg måtte smide det det på grund af fejl. Farvel økologisk jersey til 140kr m.

Her kan du danne dig et overblik over hvad der er af trend.

Her kan du danne dig et overblik over hvad der er af trend.

www.frbc-shopping.dk/trends/foraarsmode/

Denne hjemmeside har så mange skønnede modebilleder, som man lige kan starte med at drømme sig væk i. Men når det så er sagt, er der også en del som jeg ikke ville vove mig ud i offentligheden med. Det, jeg tog med fra denne siden, var de løse outfit og måske lidt mod til at kaste mig ud i lidt farve.

find din egen syguide. hvad vil du gerne sy ?

På alt om håndarbejdes hjemmesiden kan du købe print selv mønstre ud til lige det, du står og mangler, de har næsten alt. Jeg oplever de er gode til at lave inspirerende billeder til deres modeller.

Alt om Håndarbejde- sy inspiration

(https://www.altomhaandarbejde.dk/

Dog oplevede jeg, at de ikke havde et mønster til pige undertøj, men pyt, det kan vi jo finde andre steder. Men pointen her er, at du kan købe et abonnement på ca. 70-80 kr. pr. måned, med med nem opsigelse. Og så er det bare med at sætte printerne i gang. Fordelen er, at mønstrene er gode, og de er billige. Ulempen er, at det kan være en stor opgave at tegne mønstret af, men hvad gør man ikke for et forhåbentligt godt mønstre, man kan bruge i mange år. men til gengæld er der også masser af gratis sy inspiration at hente

Hvis man er et mere tålmodigt gemyt end mig, kan man også låne bladene på de fleste biblioteker. Og når du engang har været kunde hos dem, så kan du være sikker på, at de søde ekspedienter nok skal kontakte dig mede deres tilbud, når det abonnement udløber.

Skulle du have lyst til at printe nogle mønstre selv så kig med her.

 

Når man har fundet et fedt mønster, kommer den næste bakketop.. Og det store spørgsmål er: skal jeg købe nyt stof?, Eller kigge gemmerne igennem?. Jeg ved ikke med jer, men er det ikke bare sjovest at købe nyt? Det er i hvert fald noget, jeg nemt kan overbevise mig selv om.

i det næste indlæg vil jeg tage jer med i de (p.t.. Online hjemmesider, som jeg vil kigge på første). Jeg kan næsten ikke vente til vi igen kan komme ud og mærke på de vidunderlige metervarer, der findes i de nu lukkede butikker. Heldigvis er der det seneste år skudt en del virksomheder op. 

Dette kommer jeg måske ind på i et andet indlæg.

Tak fordi du læser med .- Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg
Kategorier