logo

Littlelizard.dk

1 Lille weekend taske

Det kan være både dyrt og spændende at tage sine børn med i stof og stil. Det blev til 1 lille weekend taske, som bragte stor lykke til min store pige. Jeg glæder mig meget til at se hvor længe den lyse farve holder, og hvordan det evt. overlever en tur i vaskemaskine. Men bruges det skal den jo.

1 lille weekend taske
1 lille weekend taske

Tasken var mit allerførste projekt med tasker overhovedet. Det gik heller ikke gnidningsfrit. Men at se en meget stolt datter modtage den var det hele værd?. Hun var selv ude og sammensætte den ud fra de modeller der var i stof og stil.” jeg må indrømme at jeg prøvede at holde tungen lige i munde da, der var nogle vilde kombinationer i spil.

¯\_(ツ)_/¯(⊙_⊙;)╰(*°▽°*)╯(❁´◡`❁)(●’◡’●)ಠ_ಠ¯\_(ツ)_/¯(⊙_⊙;)╰(*°▽°*)╯(❁´◡`❁)

Her hjemme skal taske bruges til de små overnatninger i weekenden hos veninderne. Næste gang tor jeg at jeg vil prøve at lave tasken lidt breder, så der lige bliver lidt mere plads i den.

Stof og mønster er købt i stof og stil (https://www.stofogstil.dk/moenstre/accessories/taske-6)

Selve tidsforbruget på denne taske tør jeg næste ikke at nævne, der var lige nogle sy fejl der måtte rettes. Men det er jo prisen man må betale når man af og til syr meget sent om aften.

udover denne taske har jeg også længe gerne ville kigge nærmer på de små bæltetaske. Jeg har endnu ikke lige bestemt mig for farve eller stil. Men måske har du der ude allerede lavet en af det meget populære bæltetasker, så tøv ikke med at smide et billeder af dit skønne projekt i kommentarsporet nedenunder.

Jeg ser i hvert fald frem til, at gøre mig flere erfaringer med taske, lynlås og faste stoffer. Jeg må derfor også ærligt indrømme at jeg er lidt på udebane. Jeg ved ikke hvorfor men strækstoffer har bare altid talt mest til mig, men måske er der nye tider på vej.

Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne lave en masse forskellige indlæg, med så forskellige sy projekter som muligt. Og hvem ved måske kommer der også en step by step på tasker.

mvh mia

Mønstet på tasken finder du her :

Mangler du stof?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg
Kategorier